Nexus Driver - aplicatia pentru smartphone care conecteaza echipa de management cu echipele de pe teren.

 

Cum se utilizează Nexus Driver

Persoanele responsabile de gestionarea flotei sau a echipelor de pe teren trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul gpstracking.ro, unde vor putea accesa in timp real datele inregistrate si transmise din teren.

Aplicatia Nexus Driver transmite la intervale prestabilite pozitia unui dispozitiv pe harta, dar ofera numeroase alte functii care faciliteaza comunicarea si care pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarei companii.

Aplicatia se instaleaza pe smartphone-urile sau tabletele folosite de persoanele din teren, care se vor putea loga pe baza unor date de acces individuale. Acestia vor putea completa formularele de lucru direct de pe telefon, iar dumneavoastra veti putea sa le trimiteti actualizari despre rutele lor.

Care sunt avantajele oferite de Nexus Driver?

Urmarire in timp real pe harta, posibilitatea de a vedea cine este mai aproape de un punct de interes, de a atribui sarcini si de a ghida pana la destinatie persoana care poate interveni cel mai repede;

Aplicatia permite comunicarea bi-directionala cu echipa din teren si chiar trimiterea mesajelor insotite de atasamente;

Marcarea punctelor de interes este de mare precizie si se poate face direct din teren, de la adresa dorita;

Transmiterea datelor se poate face in timp real sau ulterior, prin Wi-Fi, GSM sau ambele. Datele inregistrate sunt stocate pe toata perioada contractuala.