Termenii si Conditiile de Utilizare a Serviciului

Prin utilizarea Serviciului ("Serviciu") disponibil pe site-ul www.gpstracking.ro va dati acordul pentru aplicarea urmatorilor termeni si conditii ("Termeni de Servicii"). "Furnizorul de Servicii" este Nexus Electronics SRL ("Nexus"), companie privata cu raspundere limitata, infiintata sub legislatura din Romania, in baza codului de inregistrare comercial 19196707, localizata in cladirea River Plaza A, Splaiul Unirii, numarul 76, sectorul 4, Bucuresti, Romania.

Furnizorul de Servicii isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica Termenii de Servicii dupa anumite perioade de timp fara a trimite notificari. Orice noua caracteristica de produs care amplifica sau consolideaza Serviciile actuale, inclusiv lansarea de noi resurse si functionalitati, va deveni parte a Termenilor de Servicii. Folosirea Serviciilor si dupa integrarea acestor modificari constituie consimtamantul dumneavoastra la aceste modificari.

Violarea acestor termeni mentionati in urmatoarele randuri va rezulta in inchiderea Contului dumneavoastra in Serviciu. In timp ce Furnizorul de Servicii interzice unui asemenea comportament si continut incarcat in Serviciu, intelegeti si va dati acordul cu privire la faptul ca Furnizorul nu este responsabil pentru Continutul publicat de dumneavoastra. Sunteti de acord sa folositi Serviciul intelegand riscurile la care va expuneti.

Daca folositi sau accesati Serviciul din partea unei companii sau alte entitati, dumneavoastra reprezentati garantia faptului ca aveti autoritatea de a lega entitatea si afiliatii de Termeni. Intr-o astfel de situatie, folosirea termenului "tu" sau "dumneavoastra" sau "dvs" se va referi la entitate si afiliati. Daca nu aveti aceasta autoritate, nu aveti dreptul de a accesa sau folosi Serviciile. Acești Termeni includ denunțări de garanții și limitări ale răspunderii care ar putea fi aplicabile pentru dvs.

TERMENI DE BAZA

Daca nu va oferiti acordul, va trebui sa refuzati acest Acord si sa incetati imediat folosirea Serviciilor. Accesul la Servicii este permis numai celor care isi ofera aprobarea totala asupra acestor Termeni de Servicii.

Sunteti de acord cu faptul ca acest Acord pentru Termeni de Servicii si relatia dintre parti va fi in mod exclusiv guvernata de legile din Romania fara atentie asupra conflictului cu principii legale sau conventii internationale. Jurisdictia exclusiva pentru orice solutionare a unei dispute este Bucuresti, Romania.

Va trebui sa furnizati numele intreg, adresa valida de email si orice alta informatie necesara pentru completarea procesului de inregistrare.

Datele de logare vor trebui folosite de o singura persoana – un cont cu multipli utilizatori nu este permis. Puteti folosi date de conectare separate pentru cat de multe persoane va permite Planul de Servicii.

Sunteti responsabil pentru mentinerea securitatii contului si parolei. Furnizorul de Servicii nu poate fi considerat raspunzator pentru orice pierdere sau deteriorare din cauza imposibilitatii dumneavoastra de a va conforma la aceste obligatii de securitate.

Clientul trebuie sa se angajeze pentru mentinerea confidentialitatii totale a parolelor detinute de el insusi legate de Servicii si de Contul de Client. Daca Clientul este constient de intrebuintarea neautorizata a parolei sau contului detinut, Clientul va trebui sa anunte Furnizorul de Servicii imediat prin intermeiul emailului sau formularelor de contact de pe site-ul public al Furnizorului.

Sunteti responsabil de intreg continutul si activitatea care are loc in contul pe care il detineti (chiar si in momentul in care Continutul este publicat de catre alte persoane care au conturi secundare la contul principal).

Nu aveti dreptul sa folositi Serviciul in vreun fel de scop ilegal sau neautorizat. In momentul utilizarii Serviciului, nu trebuie sa incalcati nicio lege a jurisdictiei (inclusiv, dar nu limitata la legile drepturilor de autor).

Va oferiti acordul ca nu veti hartui, ameninta, abuza sau aduce daune Furnizorului de Servicii sau altor utilizatori ai Serviciului sub nicio forma.

TERMENI DE RAMBURSARE SI MODIFICARI A PACHETULUI DE SERVICII

Un card de credit valabil este necesar pentru plata Serviciului. Daca va inscrieti initial pentru un cont platit si nu il anulati in decursul a 30 de zile, veti fi facturat lunar incepand cu a 30-a zi de la crearea contului. Daca anulati inainte de procesarea primei facturi din ziua 30, nu veti fi supus nici unei plati. Serviciul este facturat lunar, in avans si nu este rambursabil. Nu vor fi restituiti banii pentru lunile in care ati folosit partial Serviciul, banii pentru upgrade-ul / downgrade-ul Serviciului si nici pentru lunile in care Serviciul nu a fost folosit, dar contul a ramas deschis.

Toate platile exclud orice taxa, impozit sau contributie impusa de autoritatile fiscale, daca nu este mentionat opusul. Clientul va fi responsabil pentru plata acestor taxe, impozite si contributii.

Pentru orice modificare a contului platit, cardul de credit pe care l-ati declarat va fi taxat in mod automat cu noua rata a ciclului de facturare.

Un downgrade al Serviciului poate conduce la pierderea de Continut, functionalitati sau randament a Contului. Furnizorul de Servicii nu isi asuma obligatii pentru o astfel de pierdere.

Clientul va intra in posesia serviciilor imediat ce se primeste notificarea ca plata a fost confirmata si avem certitudinea ca banii au plecat din contul posesorului de card.

Platile sunt procesate de ING Web Pay.

ANULAREA SI INCHEIEREA CONTRACTULUI

Sunteti singura entitate responsabila pentru anularea contului. Intreg Continutul va fi sters imediat de pe platforma Serviciului in urma anularii. Aceasta informatie nu poate fi recuperata odata ce contul a fost anulat. Daca ati anulat Serviciul inaintea datei de emitere a facturii pentru luna curenta, anularea va avea efect imediat si nu veti mai fi taxat.

Furnizorul de Servicii, ca decident singular, are in orice moment dreptul de a suspenda sau anula un cont si sa refuze orice actuala sau viitoare accesare a Serviciului, fara a oferi un anumit motiv. Aceasta forma de anulare ia forma dezactivarii sau stergerii Contului sau accesului dumneavoastra la Cont si, implicit, la pierderea Continutului din Cont. Furnizorul de Servicii isi rezerva dreptul de a refuza sa ofere Servicii oricarei entitati fara vreun motiv anume, in orice moment.

TERMENI PRIVIND MODIFICARILE

Furnizorul de Servicii isi rezerva in orice moment si periodic sa modifice sau sa intrerupa, temporar sau permanent, Serviciul (in intregime sau partial), cu sau fara a notifica in prealabil. Preturile Serviciilor, inclusiv si nu limitate la planul de taxare lunara pentru inscriere la Serviciu, se pot supune unor modificari in decursul a 30 de zile de la emiterea notificarii din partea noastra. Aceasta notificare va fi furnizata si valabila in mod permanent printr-o postare cu aceste modificari publicata pe platforma Serviciului.

Furnizorul de Servicii nu va fi tras la raspundere fata de dumneavoastra sau orice tert pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a Serviciului. Clientul este constient si aproba ca forma si natura Serviciului se poate schimba periodic fara a fi anterior notificat intrucat Furnizorul aduce in mod permanent inovatii si imbunatatiri Serviciului.

TERMENII CONTINUTULUI

Continutul Furnizorului de Servicii este protejat de dreptul de autor. Clientul nu are dreptul sa copieze, distribuie, modifice, inchirieze, concesioneze, imprumute, sa creeze materiale derivate, sa realizeze inginerie inversa sau sa incerce prin vreo metoda sa extraga codul sursa al Serviciului sau orice parte a acestuia fara aprobarea detinatorului respectivului Continut.

Furnizorul de Servicii declara ca nu detine niciun drept intelectual proprietate asupra materialelor pe care Clientul le incarca in Serviciu. Profilul si materialele incarcate raman ale dumnevoastra. In schimb, setandu-va paginile pentru a fi distribuite public, va oferiti acordul ca alte persoane sa vizualizeze si sa distribuie Continutul.

Clientul se angajeaza sa nu creeze, transmita, afiseze sau sa puna sub o alta forma la dispozitie Continut care este ilegal, care poate pune in pericol sau ameninta pe cineva, care este abuziv, hartuitor, suparator, defaimator, vulgar, obscen, rauvoitor sau invadeaza intimitatea altcuiva (inclusiv virusi sau alt tip de cod distructiv).

CONDITII GENERALE

Utilizarea Serviciului se face pe propria raspundere. Serviciului este furnizat "asa cum este".

Printre altele, Furnizorul de Servicii nu garanteaza sau reprezinta Clientul ca: utilizarea Serviciului de catre Client se va ridica la cerintele Clientului utilizarea Serviciului de catre Client va fi neintrerupta, prompta in orice moment, securizata si lipsita de erori ca orice informatie obtinuta de catre Client ca rezultat al utilizarii Serviciului de catre acesta va fi acurata, corecta, de incredere si de actualitate ca defectele operarii sau functionarii Serviciului vor fi rectificate.

Suportul tehnic este valabil prin intermediul metodele prezentate pe platforma Serviciului.

GARANTII

Nicio garantie (inclusiv pentru calitatea de satisfactie cu produsul, gradul de potrivire cu scopul pentru care a fost creat sau concordanta cu descrierea) nu se aplica Serviciului cu exceptia situatiei in care este stipulat in Acord.

Furnizorul de Servicii nu este raspunzator de vreo dauna directa, indirecta sau substantiala (inclusiv scaderea profitului, pierderea de informatii, deteriorarea reputatiei sau imaginii) provocata Clientului care ar putea fi atrasa de catre Client in legatura cu Serviciul.

Nu trebuie sa modificati, adaptati sau sa aduceti daune Serviciului sau sa modificati vreun alt site pentru insinuarea faptului ca este asociat cu Serviciul.

Intelegeti faptul ca furnizorul de servicii foloseste la randul sau furnizori terti si parteneri de gazduire a site-ului pentru furnizarea componentelor de hardware, software, retelistica, depozitare si tehnologie conexa necesare desfasurarii Serviciului. Sunteti de acord sa nu reproduceti, sa nu creati duplicate, sa nu vindeti, revindeti sau exploata nicio portiune de Serviciu, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu fara permisiunea scrisa a Furnizorului de Servicii.

Clientul este obligat să despăgubească Furnizorul de Servicii, ofițerii săi, directorii, angajații, agenții, licențiatorii, furnizorii, etc. pentru toate revendicările, datoriile, pierderile, cheltuielile, daunele și costurile, inclusiv onorariile avocaților, care rezultă din încălcarea Acordului, precum și din activitățile din contul de Client.

Clientul este de acord ca Furnizorul de Servicii sa ii livreze notificari, inclusiv legate de acest Acord, prin email, posta sau publicand pe interfata Seviciului. Intelegeti ca procesarea tehnica si transmiterea Servicului, inclusiv a Continutului, poate fi transferata fara a fi criptata si implica (a) transmiterea pe mai multe retele si (b) modificari pentru a se conforma si adapta la cerintele tehnice ale conectarii retelelor si dispozitivelor.

Nu trebuie sa incarcati, publicati, gazduiti sau transmite emailuri nesolicitate, SMS-uri sau mesaje de tip "spam". Nu trebuie sa transmiteti niciun virus sau vierme sau orice cod de natura sa distruga.

TERMENI FINALI

Incapacitatea Furnizorului de Servicii de a-si exercita si aplica orice drept sau clauza a Termenilor de Servicii nu va constitui o derogare de la un astfel de drept sau clauza. Termenii de Serviciu constituie intregul acord intre dumneavoastra si furnizorul de servicii si va guverneaza folosirea Serviciului inlocuind oricare alt Acord intre dumneavoastra si Furnizorul de Servicii (inclusiv, dar nu limitat la, oricare alta versiune a Termenilor de Servicii).

Acest acord este guvernat de legea romana.

In cazul in care acordul a fost tradus intr-o alta limba, si observati contradictii intre versiunea in limba romana si materialul tradus, atunci versiunea in limba romana va prevala asupra celei traduse.

Orice discutie legata de Acord va fi rezolvata prin intermediul negocierilor. Daca discutia nu poate fi solutionata prin negociere, atunci va fi rezolvata de Curtea de Apel Bucuresti, Romania.

DATA INTRARII IN VIGOARE

Acest Acord intra in vigoare de la data de 1 Mai 2018.