Afacerea dumneavoastra este diferita?

Aveti nevoie de o oferta personalizata. De aceea, Nexus GPS Tracking va ofera solutii flexibile, care sa preintampine dificultatile specifice domeniului de activitate. Acceptam provocarea de a va oferi solutia optima in cel mai scurt timp:

 

vehicul temperatura monitorizata

Monitorizare temperatura

Controlati calitatea transportului monitorizand temperatura in vehiculele care transporta alimente sau animale vii. Nexus GPS Tracking va pune la dispozitie echipamente hardware, dar si software dedicat pentru acest tip de operatiuni.

 

Imobilizare vehicul si detectie bruiaj

Blocati motorul masinilor iesite de sub control sau furate. In plus, aflati cand o persoana neautorizata incearca sa bruieze semnalul GSM sau GPS al echipamentelor instalate;

vehicul furat

 

rute in interes personal

Utilizarea masinilor in scopuri personale

Setati un orar de lucru pentru fiecare vehicul si aflati astfel cat de mult a fost utilizat in afara orelor de program. De asemenea, puteti instala un sistem ce permite soferilor sa va notifice atunci cand parcurg o ruta in interes propriu.

 

 

Nu ati gasit ce cautati? Spuneti-ne despre ce este vorba:

Cereti Oferta Personalizata!

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top