Flota consuma nejustificat de mult carburant?

Cu ajutorul sistemului de monitorizare usor de instalat, Nexus GPS Tracking va ajuta sa reduceti consumul de combustibil al flotei cu pana la 30%. Cum este posibil?

 

viteza excesiva

Limitati viteza si timpii de relanti

Controlati stilul de condus al soferilor prin intermediul alarmelor pentru viteza trimise in timp real si a rapoartelor complexe care va arata timpii de deplasare sau de stationare. Totodata, sistemul il poate atentiona pe sofer daca este cazul sa incetineasca.

 

Optimizati rutele

Kilometrii suplimentari cresc consumul de carburant. Vizualizati ce rute au fost efectuate corect, conform programului de lucru si ce rute au fost parcurse in interes personal. La final puteti deduce cheltuielile pentru traseele care nu au fost parcurse in interesul companiei;

rute optime

 

furt combustibil

Preveniti furtul de combustibil

Echipamentele speciale de masurare a consumului, precum debitmetrele sau sondele litrometrice, va ajuta sa preveniti furtul de carburant si sa calculati cu exactitate costurile;

 

 

Vizualizati echipamentele de monitorizare consum combustibil aici!

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top