Cat cheltuiti pentru vehiculele companiei?

Pentru stabilitatea businessului dumneavoastra este important sa previzionati si sa controlati costurile.

 

costuri mentenanta

Pastrati istoricul de mentenanta

Costurile si detaliile legate de intretinerea parcului auto sunt inregistrate cu usurinta in contul dumneavoastra. Astfel, stiti cu exactitate cat platiti pentru service sau carburant si puteti consulta oricand rapoartele de cost, care vor evidentia tendinta cheltuielilor pentru fiecare vehicul.

 

Gestionati bonurile de carburant

Solutia Nexus GPS Tracking permite importarea automata a datelor despre achizitia de combustibil. Nu trebuie decat sa pregatiti un fisier Excel si sa il introduceti in interfata Nexus GPS Tracking;

costuri combustibil

 

rapoarte consum

Analizati costurile

Pe baza datelor introduse in sistem, sunt generate rapoarte de verificare a consumului raportat la 100 km (pe baza bonurilor de carburant), dar si rapoarte despre costul per kilometru, pentru fiecare vehicul din flota. Astfel, puteti face comparatii si trage concluzii despre eficienta flotei sau a grupurilor specifice de activitate.

 

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top