Cat consuma flota dumneavoastra cu adevarat?

fuel gauge

Instrumentele furnizate de Nexus GPS Tracking masoara consumul real de combustibil cu acuratete de peste 99%. Dumneavoastra le puteti inchiria o perioada limitata de timp, pentru a efectua testele de care aveti nevoie!

Completati formularul si vom raspunde in cel mai scurt timp solicitarilor dumneavoastra:


Nume*
Companie
Email*
Telefon mobil*
Hidden field IP address record
Campurile marcate cu * sunt obligatorii


tnt

Am o parere foarte buna despre sistemul de monitorizare Nexus GPS Tracking, care este in primul rand foarte simplu de utilizat, dar in acelasi timp foarte complex. Cele mai utile rapoarte folosite de catre compania noastra sunt ''Activitatea zilnica'' si ''Viteza''. In ceea ce priveste suportul tehnic oferit, raspunsurile la solicitarile noastre sunt prompte, de fiecare data fiind rezolvata orice eroare aparuta. In acest moment, solutia Nexus GPS Tracking acopera toate necesatile noastre.

Dragos Cotorelea - Fleet Costs Administrator, TNT  

 

 ISAF

Solutia de monitorizare Nexus GPS Tracking aleasa de noi in 2014, s-a dovedit a fi cea mai buna, acoperind foarte bine nevoile noastre la acel moment. Odata ce flota noastra auto a crescut, Nexus GPS Tracking a dat dovada de profesionalism, punand la dispozitia noastra noi facilitati si rapoarte, dovedite a fi de un real folos. Printre rapoartele des utilizate, enumeram: “Sumar flota”, “Foaie de Parcurs”, “Viteza”, “Top Hot Spots" si diferite alarme specifice care ne-au ajutat sa ne desfasuram activitatea. In ceea ce priveste suportul tehnic acordat de-a lungul colaborarii, acesta a fost foarte prompt si fara repros. Solutia Nexus GPS Tracking este ce ne trebuie, dat fiind faptul ca ne-am extins cu inca 7 noi echipamente instalate.

Florian Popa - Maintenance & Office Support, ISAF - Colas Group  


 Am castigat increderea a peste 1500 de companii de top, dintre care:

 db-schenker  bosch-logo  schindler-logo  logo redbull 
 tnt-logo  carrefour-logo  christian tour-logo  logo_lukoil 

  

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top