Cine suntem?

Compania

Nexus Electronics SRL este o companie romaneasca cu expertiza in dezvoltarea de sisteme informatice pentru reducerea costurilor operationale. Fondata in 2006, compania are in momentul de fata in portofoliu sistemul de monitorizare prin GPS a flotelor de vehicule - Nexus GPS Tracking, aplicatia Android pentru monitorizarea telefoanelor mobile - Nexus Locator, aplicatia pentru managementul relatiilor cu clientii Zimplu CRM si aplicatia pentru monitorizarea productivitatii pe calculator - Enigma 365. Succesul obtinut se datoreaza profesionalismului, seriozitatii si flexibilitatii cu care echipa Nexus trateaza orice solicitare din partea Clientilor.

 

Echipa

Dacian Matache
Dacian Matache
Adrian Mogosanu
Adrian Mogosanu
Adrian Ciocan
Denisa Ciocan
Razvan Paraschiv
Razvan Paraschiv

 

Mihai Stef
Mihai Stef
Costi Iancu
Constantin Iancu
Patricia Moisescu
Patricia Moisescu
Dan Manciu
Dan Manciu

 

Florin Subtirica
Florin Subtirica
Daniela Dascalu
Daniela Dascalu
Mariana Gudumac
Mariana Gudumac
Victor Vasile
Victor Vasile

 

 
 

 

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top