Banner Mobile App Solutii GPS Tracking Masurati Exact Consumul Solutii pentru Siguranta Solutie Monitorizare Telefon

Nexus GPS Tracking Linked In

De ce Nexus GPS Tracking?

Nexus GPS Tracking Intro small

Invatati sa folositi fiecare functionalitate din Nexus GPS Tracking:

promo tutoriale

Ce parere au clientii nostri?

tnt

Am o parere foarte buna despre sistemul de monitorizare Nexus GPS Tracking, care este in primul rand foarte simplu de utilizat, dar in acelasi timp foarte complex. Cele mai utile rapoarte folosite de catre compania noastra sunt ''Activitatea zilnica'' si ''Viteza''. In ceea ce priveste suportul tehnic oferit, raspunsurile la solicitarile noastre sunt prompte, de fiecare data fiind rezolvata orice eroare aparuta. In acest moment, solutia Nexus GPS Tracking acopera toate necesatile noastre.

Dragos Cotorelea - Fleet Costs Administrator, TNT  

 

ISAF

Solutia de monitorizare Nexus GPS Tracking aleasa de noi in 2014, s-a dovedit a fi cea mai buna, acoperind foarte bine nevoile noastre la acel moment. Odata ce flota noastra auto a crescut, Nexus GPS Tracking a dat dovada de profesionalism, punand la dispozitia noastra noi facilitati si rapoarte, dovedite a fi de un real folos. Printre rapoartele des utilizate, enumeram: “Sumar flota”, “Foaie de Parcurs”, “Viteza”, “Top Hot Spots" si diferite alarme specifice care ne-au ajutat sa ne desfasuram activitatea. In ceea ce priveste suportul tehnic acordat de-a lungul colaborarii, acesta a fost foarte prompt si fara repros. Solutia Nexus GPS Tracking este ce ne trebuie, dat fiind faptul ca ne-am extins cu inca 7 noi echipamente instalate.

Florian Popa - Maintenance & Office Support, ISAF - Colas Group  

 

holver

Suntem foarte multumiti de solutia de monitorizare Nexus GPS Tracking, ajutandu-ne foarte mult in desfasurarea activitatii. Avand in vedere specificul activitatii noastre, cele mai utilizate rapoarte pe care ni le pune la dispozitie sunt cele referitoare la “Abatere orar” si “Foile de Parcurs”. Cu privire la suportul tehnic, acesta ne-a fost acordat cu promptitudine si profesionalism de cate ori l-am solicitat. Solutia Nexus GPS Tracking acopera momentan toate nevoile pe care le are compania noastra.

Iulian Carlan - Departament Administrativ, Holver  

Am castigat increderea a peste 1500 de companii de top, dintre care:

 

logo telekom
db-schenker
logo-cnadnr
logo arabesque
logo caterpillar
logo-brise
fuchs-logo

    Holver-logo
germanos-logo
logo-global-plast
liebherr logo
straco-logo
logo-printec
bosch-logo
astaldi logo
schindler-logo
tnt-logo
logo regata
danone-logo
carrefour-logo
vaillant logo
pinum-logo
vrancart-logo
ameropa-logo
christian tour-logo
logo recicleta
ipso
logo redbull
regency-logo
nutricom logo
logo_gealan
logo_lrs
logo iridex
logo_rostar
logo_lukoil
logo_grupserban

Monitorizare Flota

Vedeti pozitia actualizata a vehiculelor din flota la fiecare 30 de secunde si urmariti in timp real parcurgerea traseelor pe harta. Testati gratuit Nexus GPS Tracking, 30 de zile.

Cereti Oferta!

Monitorizare Consum Carburant

Inchiriati instrumentele de monitorizare a consumului. Aflati cat combustibil foloseste flota dumneavoastra cu adevarat si reduceti costurile cu pana la 30%.

Verificati Consumul...

Consultanta Gratuita

Pe parcursul colaborarii vom face tot posibilul sa remediem orice problema in maxim 24 de ore. Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Apelati cu incredere: 021 320 05 61

 

Go to top